Cladire birouri de vanzare Floreasca

 • €8,800,000
Bucuresti, Sector 1, Sector 2, Barbu Vacarescu, Dorobanti, Floreasca
Cladire birouri de vanzare Floreasca
 • Cladiri Birouri
 • Tip Proprietate
 • 833
 • Lot m²
 • 7298
 • 2007
 • An Constructie
Vanzare Inchiriat Investitie

Cladire birouri de vanzare Floreasca

Bucuresti, Sector 1, Sector 2, Barbu Vacarescu, Dorobanti, Floreasca
 • €8,800,000

Prezentare Imobil

ID Proprietate: ONE-21230
 • Cladiri Birouri
 • Tip Proprietate
 • 833
 • Lot m²
 • 7298
 • 2007
 • An Constructie

Descriere

Cladire birouri de vanzare Floreasca – Dorobanti, clasa A situata intr-o locatie de calitate, artera cunoscuta aflata foarte aproape de zona ultra-centrala si cu acces facil la toate mijloacele de transport.


Cladirea avand front la strada de 20 ml, dispunere 3S+P+5-6E retras, cu o suprafata totala desfasurata de 7.298,54 mp, dispune de 45 locuri parcare.
Terenul aferent proprietatii are o suprafata de 833 mp.
Functiunea cladirii este mixta: birouri si spatii comerciale.
Imobilul este dotat cu infrastructura PC, linii telefonice, sistem BMS (Building Management System) pentru monitorizarea bunei functionari a echipamentelor si dotarilor cladirii, grup electrogen de mare putere, sistem de climatizare prin ventilo convectori, plafon fals cu lampi incastrate, mocheta, instalatie de detectare si prevenire a incendiului, sistem de alarma, supraveghere video si generator. Cele 2 ascensoare OTIS, cu acces din parcarea subterana, au o capacitate de 13 persoane fiecare, asigurand optima circulatie pe verticala in cladire.

SUBSOLURI

Nivel 1: 13 locuri parcare
Nivel 2: 17 locuri parcare
Nivel 3: 15 locuri parcare
Numarul locurilor de parcare se incadreaza in cerintele unei cladiri de clasa A, conform standardelor BOMA (Building Owners and Managers Assosciation).

PARTER

Parterul imobilului cuprinde holul de acces in imobil care este reprezentativ pentru o cladire de birouri de clasa superioara, prezinta un spatiu pentru receptie si spatii comerciale, proiectate in sistem open space, adaptabile cerintelor oricarui client. In prezent compartimentarea este realizata conform dorintelor clientilor actuali.

ETAJE

Etajele imobilului au fost proiectate astfel incat sa asigure posibilitatea inchirierii acestora de catre doua societati pe fiecare nivel.
S-a avut in vedere asigurarea unei suprafate utile pentru fiecare birou de minim 8 mp/persoana si o inaltime libera a spatiilor pentru birouri de 2.75 m, ce incadreaza cladirea in clasa A de birouri.
Tinand seama de posibilitatea inchirierii etajelor de catre doi utilizatori, pe fiecare nivel sunt prevazute cate doua camere server, cate doua oficii precum si grupuri sanitare diferentiate pe sexe.
Circulatia pe verticala este asigurata printr-un nod de circulatie format dintr-o scara si doua ascensoare tip OTIS ultraperformante, cu capacitatea de 13 persoane fiecare, prevazute cu sistem de miscare rapida – 1,5 m/sec.

FINISAJE EXTERIOARE

Fatada principala este realizata din elemente de tip cortina din profile de aluminiu si geam termopan, alternata cu finisaje moderne.
Fatada secundara este prevazuta cu ferestre din aluminiu si geam termopan, cu ochiuri fixe si mobile, cu deschidere interioara batanta.
Atat peretele cortina cat si tamplaria fatadei secundare sunt realizate in sistem Wicona avand un coeficient termic foarte performant, acest lucru materializandu-se intr-o reala economie din punct de vedere al consumurilor energetice (gaze, energie electrica). De asemenea, sticla folosita este de tip low-e si rezistenta la foc.

Ca finisaje exterioare mai putem aminti faptul ca fatadele prezinta accente de tip fatade ventilate, cu finisaj realizat din material tip Prodemna sau Trespa ceea ce va conferi imobilului o imagine a unei cladiri cu o personalitate proprie.

Zonele de camp ale fatadelor sunt realizate cu o tencuiala tip Baumit avand o culoare care sa scoata in evidenta celalalte tipuri de finisaje

FINISAJE INTERIOARE

Birourile si salile pentru server au fost prevazute cu pardoseli tehnice suprainaltate, cu suprafata de uzura din mocheta rezistenta la trafic.

Mocheta folosita este de cea mai buna calitate, iar pardoseala este de tip dala flotanta realizata dintr-un material ceramic foarte rezistent la trafic si incarcari de natura activitatilor desfasurate in spatiile de birouri, de asemenea ploturile reglabile folosite la sustinerea dalelor sunt de foarte buna calitate asigurand rezistenta necesara pentru solicitarile din exploatare.

Holurile de circulatie pe etaje, casa scarii si holul de acces in imobil sunt finisate cu granit fiamat care asigura atat o imagine a unor spatii de inalta calitate cat si rezistenta in timp a pardoselii din punct de vedere al traficului.
Grupurile sanitare si oficiile sunt finisate cu gresie portelanata calitatea I, import Italia, tip Marazzi sau similar.
Plafoanele din zona de receptie si a casei scarii sunt casetate, cu sisteme ascunse de iluminare.
In zonele de birouri s-au prevazut plafoane tip Armstrong, corpurile de iluminat sunt aparente in plafonul casetat iar tipul acestora este de cea mai buna calitate atat din punct de vedere al iluminatului oferit cat si din punct de vedere al modelului.
Peretii holului de acces in imobil si ai grupurilor sanitare sunt placati cu placi din granit.

DETALII TEHNICE – INSTALATII

Cladirea a fost proiectata in conformitate cu standardele nationale si internationale in domeniu cuprinzand urmatoarele tipuri de instalatii:
– Instalatii de conditionare a aerului pentru toate spatiile de la parter pana la etajul 5. Pentru acest tip de ventilatii au fost alesi ventiloconvectori McQuay firma care reprezinta un varf de calitate in domeniu. In cazul spatiilor server acestea sunt climatizate separat printr-un sistem multisplit sau similar;
– Instalatii de ventilatie mecanica pentru evacuarea aerului cu un inalt continut de noxe (toalete, camera generatorului de rezerva si trafo, garaje, spatii tehnice, etc.);
– Instalatie pentru prepararea apei racite (7/12ºC), pentru acest tip de instalatii a fost prevazut un chiller McQuay de ultima generatie cu reale avantaje in ceea ce priveste consumurile de energie;
– Instalatie centrala pentru incalzire (90/70ºC), pentru aceasta instalatie a fost prevazuta o centrala De Dietrich cu diematic cu functionare in condensatie fapt care aduce un aport major in economia de carburant;
– Instalatii de ventilatie cu aport de aer proaspat pentru birouri. Debitul necesar pentru aerul proaspat este obtinut prin prevederea unei centrale de ventilatie tip Wesper.

Instalatia electrica a cladirii cuprinde:

a) instalatii de iluminat si prize (zonele de birouri sunt prevazute cu accesorii de iluminat fluorescente, incastrate in plafonul fals, in accord cu elementele de arhitectura ale cladirii. In zonele de birouri este asigurat un nivel de iluminare de 500 luxi). Prizele de curenti slabi sunt incastrate in pardoseala in dreptul posturilor de lucru. In ceea ce priveste prizele de curenti tari fiecare post de lucru are un numar de 2 prize salvate pe grupul electrogen tip Caterpillar cu care este prevazuta cladirea.
b) instalatie electrica de forta pentru desfumarea zonelor de subsol;
c) instalatie electrica de forta aferenta sistemului de climatizare HVAC;
d) instalatii electrice de forta aferente statiei de pompare;
e) instalatie de montaj a unui grup electrogen Caterpillar prevazut ca alimentare de rezerva pentru consumatorii vitali ai cladirii. Din
grupul electrogen sunt alimentate urmatoarele categorii de receptoare, in cazul disparitiei tensiunii din sistem:
– instalatii de stingere incendiu si instalatii desfumare;
– pompe apa potabila;
– centrala termica;
– iluminat de siguranta;
– ascensoare;
– ventilatie statie de transformare;
– sistemele de securitate si supraveghere a cladirii;
– echipamente de calcul;
– echipamente racire camere IT;
– partial instalatii de iluminat si prize aferente posturilor de lucru birouri.
f) instalatie electrica de detectie si avertizare incendiu; de detectie si avertizare depasire concentratie CO – pentru zona subsolurilor.
Pentru parcajul auto de la cele 2 subsoluri ale cladirii s-a prevazut un sistem de detectie gaze-CO care realizeaza urmoatoarele functiuni:
detectia automata a depasirii concentratiei admisibile de monoxid de carbon CO in spatiul de parcare din cele 3 subsoluri ale cladirii, semnalizarea acustica si optica in cazul atingerii pragului de alarmare al concentratiei de CO, comanda intrarii in functiune a ventilatiei de evacuare a aerului viciat (o trepta de ventilatie), comanda concomitenta a deschiderii grilelor de admisie aer proaspat, comanda intrarii in functiune a panourilor de avertizare luminoase cu texte adecvate, transmiterea de contacte de comanda la instalatia de sonorizare si alarmare publica pentru difuzarea de mesaje de alarmare preinregistrate, transmiterea de informatii sistemului de control acces pentru interzicerea accesului autovehiculelor in incinta parcajului pana la revenirea concentratiei de CO in limite normale;
g) instalatie de detectie si avertizare efractie si control acces;
Pentru protejarea cladirii contra incercarilor de patrundere prin efractie in interiorul acesteia si protejarea intrarii din interior in spatiile importante ale acesteia, s-a prevazut un sistem de detectie si alarmare la efractie.
h) instalatie de detectie – avertizare si alarmare la incendiu;
Sistemul de detectie-avertizare si alarme tehnice la incendiu realizeaza urmatoarele functiuni: detectia automata a inceputurilor de incendiu prin amplasarea de detectoare automate in toate spatiile administrative si birouri, subsoluri, spatii tehnice si depozite, culoare, holuri, spatii de circulatie, semnalizarea manuala a incendiilor prin amplasarea de butoane manuale de alarmare, in vecinatatea scarilor de evacuare, in subsoluri pe culoare si spatii de circulatie, avertizarea acustica in caz de incendiu, zona t la nivel de etaj, inclusiv subsoluri, prin sirene amplasate astfel incat sa se asigure alarmarea tuturor persoanelor din zona, comanda ducerii lifturilor, in caz de incendiu confirmat, la parter, comanda pornirii ventilatiei de introducere si evacuare a fumului, in caz de incendiu, comanda opririi instalatiilor de ventilatie-conditionare, in caz de incendiu, furnizarea de contacte de comanda pentru actionarea trapelor de fum si a voletilor, comanda instalatiei de sonorizare, zona t, pentru alarmarea locala si generala, in caz de – incendiu, transmitere de contact de comanda la sistemul de securitate al cladirii, inclusiv instalatiile de stingere incendiu, transmiterea de informatii sistemului de control acces personane si autovehicule pentru deblocarea filtrelor de pe caile de evacuare in caz de incendiu confirmat.
Pentru monitorizarea instalatiilor si echipamentelor ce participa la siguranta la foc a cladirii si persoanelor, s-a prevazut un sistem de alarme tehnice si monitorizari care realizeaza urmatoarele functiuni:
•monitorizarea pompelor cu rol de stingere a incendiilor;
•monitorizarea nivelului apei in rezervoarele pentru incendiu;
•monitorizarea functionarii indicatoarelor de curgere;
•monitorizarea vanelor cu sertar;
•monitorizarea pozitiei trapelor de evacuare a fumului si gazelor fierbinti;
•monitorizarea pozitiei clapetelor antifoc;
•monitorizarea pozitiei electrovanelor pentru hidranti;
•monitorizarea pozitiei grilelor de introducere si evacuare a aerului;
•monitorizarea functionarii ventilatoarelor de introducere si evacuare pe caile de evacuare;
•monitorizarea starii tablourilor electrice aferente pompelor cu rol in stingerea incendiilor.
i) instalatie supraveghere TVCI;
Sistemul de supraveghere prin televiziune cu circuit inchis realizeaza urmatoarele functiuni:
-preluare imagini 24/24h din zonele importante ale cladirii si anume:
accesele si perimetrul exterior al cladirii;
accesul in parcajul auto si in interiorul spatiilor de parcare;
culoarele si holul lifturilor la toate nivelele cladirii;
-redarea informatiilor furnizate de camerele video pe monitoare la dispeceratul de supraveghere;
-verificarea alarmelor aparute in zonele supravegheate in timp real;
-retranslarea informatiilor in alt punct, in afara dispeceratului de supraveghere (optional);
-comprimarea informatiilor si stocarea acestora pentru o perioada solicitata de beneficiar.
Sistemul este conceput pentru supravegherea spatiilor interioare si exterioare constructiei, cu camere TV color si monitorizarea acestora de un dispecerat local, cu posibilitatea inregistrarii video a imaginilor.
j) instalatie transmisie date-voce;

Cladirea de birouri de vanzare este prevazuta cu repartitor general de 100 linii telefonice, pentru legatura cu exteriorul, din care 40 ISDN, precum si fibra optica pentru comunicatii.

Pentru telefonie s-a prevazut o centrala de 16 linii interioare la parter, pentru cladire in general, urmand ca pe fiecare nivel sa fie instalate centrale proprii de catre viitorii ocupanti.

In acest sens, s-a alocat un cablu de 16 perechi din repartitorul general de la parter, pentru fiecare nivel. Prizele de date-voce sunt amplasate in cutiile de prize de pardoseala si pe pereti

k) instalatie de sonorizare si televiziune comerciala;

Sunt prevazute prize de antena RTV si racordate la instalatia de receptie prin satelit si la televiziunea prin cablu.

In cadrul proiectului s-au prevazut cablajul, amplificatoarele si distribuitoarele de retea, amplasate la fiecare nivel, iar racordarea se face de fiecare ocupant al nivelului respectiv.

Instalatia de sonorizare are drept scop transmiterea unor mesaje in caz de necesitate de la dispecerul cladirii. In holuri, culoare, ascensoare, spatii de trecere si la subsol sunt prevazute difuzoare racordate la un sistem audio (rack echipat cu amplificator, tuner, CD recorder) si prevazut cu un pupitru echipat cu microfon pentru tramsmiterea de mesaje.

l) instalatie de management energetic al cladirii (BMS);

Sistemul utilizat este structurat dupa o logica de sistem de achizitie si prelucrare date, pe baza unor programe de aplicatie rezidente in statiile de zona, cu posibilitate de teletransmisie si comunicatie la un post de dispecer.

Sistemul BMS este dedicat in principal controlului, comenzii si supravegherii echipamentelor de incalzire, ventilatie, climatizare ale cladirii, statiilor de pompare, precum si gestionarii consumului de energie electrica.

Sistemul este conectat la subsistemele de alarme tehnice si controlului de stare al echipamentelor electrice din distributia principala electroenergetica a cladirii.

Sistemul este de constructie modulara, cu posibilitate de extindere la nivelul statiilor locale, prin aplicatii ce pot fi ulterior necesare.

Sistemul de monitorizare, control si gestionare prin BMS este dimensionat in functie de cantitatea si structura datelor, respectiv numar de intrari si iesiri digitale si analogice, precum si impulsuri de contorizare.

Puncte de date preluate de sistemul BMS al cladirii prin UTL si statiile de automatizare.

INSTALATII HVAC:

a) Cazane: temperatura tur, confirmare functionare, stare flow-switch, avarie cazan + arzators
Pompe circulate: stare pompa, stare flow- switch, temperatura exterioara, temperaturi generale tur si retur, comanda stop general si confirmare stop general, comutare manual/automat, avarie lucru in cascada a cazanelor, semnal incarcare centrala termica pentru optimizarea consumului de combustibil, comanda pompe circulate de pe primarul si secundarul schimbatorului de caldura, monitorizare functionar/avarie pompa combustibil, nivel combustibil, contorizare energie termica, contorizare consum combustibil;
b) Chiller: temperatura apei la iesirea din chiller, monitorizare functionare/avarie agregat, comanda pompe apa racita, monitorizare functionare/avarie grup pompare, timp functionare compresor chiller;
c) Centrala tratare aer (AHU): monitorizare stare filtru, protectie la inghet, comanda vana incalzire, comanda vana racire, comanda ventilatoare introducere si evacuare (presostat, protectie termica, service switch, feedback);
d) Ventiloconvectoare: stare on/off pe grupe ventiloconvectoare.

INSTALATII SANITARE:

a) Grup pompare apa incendiu;
b) Grup pompare apa potabila;
c) Rezervor apa: nivel minim intangibil (apa incendiu-70 t);
d) Grupe pompare ape uzate si de ploaie.

INSTALATII ELECTRICE:

a) Tablou general de joasa tensiune – TGD 0,4 kV: starea on/off a intrerupatorului general si a intrerupatoarelor de alimentare ale receptorilor importanti (chiller, tablouri de distributie iluminat si prize, tablou statie pompe incendiu, etc.), parametrii electrici importanti (curent, tensiune, frecventa, factor de putere), prelevati la dulapul de sosire transformator, consum de energie activa si reactiva total statie de transformare;
b) Tablou general de siguranta – TG-SIG: starea on/off a celor doua intrerupatoare de alimentare (sursa de baza si grup electrogen), functionarea/avaria inversorului automat de sursa; testarea functionarii inversorului automat de sursa;
c) Grup Electrogen: timp de functionare grup, stare de functionare/avarie grup, oprire de urgenta activata voit, stare de functionare automat/manual, nivele combustibil si ulei, starea bateriei de acumulator, test grup;
d) Tablouri secundare: starea on/off a intrerupatorului de intrare, declansarea de avarie a intrerupatorului de intrare, consum de energie active;
e) UPS-uri: starea on/off, functionare UPS pe retea sau baterie.

Detalii Imobil

Updated on ianuarie 19, 2021 la 1:23 am
 • ID Proprietate: ONE-21230
 • Pret: €8,800,000
 • Suprafata: 7298 m²
 • Teren: 833 m²
 • Parcari: 45
 • An Constructie: 2007
 • Tip Proprietate: Cladiri Birouri
 • Status Proprietate: Vanzare

Clasa Energetica

 • Clasa Energetica: A
 • Index global de perfomanta:
 • A+
 • | Clasa Energetica A
  A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G
 • H
 • Adresa Calea Floreasca, Bucharest, Romania
 • Oras Sector 1, Sector 2
 • Judet Bucuresti
 • Cartier Barbu Vacarescu, Dorobanti, Floreasca
 • Tara Romania

Cerere Vizionare

Datele Tale

Planuri Cadastrale

image

Descriere:

image

Descriere:

image

Descriere:

image

Descriere:

image

Descriere:

image

Descriere:

image

Descriere:

image

Descriere:

image

Descriere:

image

Descriere:

Calculator Rate

Lunar
 • Credit & Dobanda
%

Proprietati in Imobil

Video

YouTube video

Proprietati Similare

Informatii Contact

Vezi Ofertele Agentului
Antonio Nicusor

Intreaba despre Proprietate

0 Review

Sort by:
Leave a Review

  Leave a Review

  Compare listings

  Comparaţie
  Antonio Nicusor
  • Antonio Nicusor

  wait a second...

  Agent-Imobiliar.ro foloseste module tip cookie pentru buna functionalitate a site-ului. Pentru a continua trebuie sa fii de acord cu fisierele cookie!